Hundebur – overskudd og avveksling

Det kan være tungt å jobbe hjemmefra til tider. Man har bare seg selv til drive seg framover, uten kolleger eller andre til å pushe på. Forholdet til pauser blir overflatisk, enten tar du dem hele tiden eller du tar dem aldri. I begge tilfeller risikerer du at produktiviteten synker.

Anskaffelse av hund kan være et moment i å normalisere arbeidstiden og kanskje også gjøre den mer effektiv. I alle fall kan tilværelsen og hjemmelivet bli mer lystbetont. Men husk at med et hundebur kan du også ta den med rundt omkring på diverse ærend og reiser.

Sjekk hundebur før du kjøper hund

De fleste tenker omvendt. Først hund, så hundebur. Men hvis du skal ha hundebur, er det viktig å vite størrelsen. Og størrelsen på buret er avhengig av to ting, størrelsen på hunden og plassen i bilen. 

Det betyr at det kanskje ikke er så lurt å kjøpe en hund du ikke får plass til i bilen. Derfor bør du undersøke hvilke bur som både passer med rasens størrelse og ditt aktuelle kjøretøy. Det kan du enkelt gjøre på for eksempel https://www.billige-hundebur.com. Ut fra ditt bilmerke vil du fort kunne se hvilke bur og hvilke størrelser som går inn i bilen.

Få mer arbeidsglede med hund

Fordelen med å ha hjemmekontor eller jobbe hjemmefra på annen måte, er at du kan ta med bikkja på jobben. Her det ingen allergikere eller andre som klager. 

Hunden kan også være din erstatning for det sosiale fellesskapet du går glipp av på en arbeidsplass. Dessuten forstyrrer den deg ikke med å innlede uinteressante samtaler, iverksetter gruppepress for å spise kake hver fredag eller kommer med irriterende lyder.

Dog kan den ha visse krav. Matfatet skal fylles til visse tidspunkt, og man ut for å gjøre sitt avtrede. Dette er imidlertid faste begivenheter som skjer til forutsigelige tider. Slike avbrekk er også bare bra for deg.

Hvilken hund er best?

Det har vi ikke svar på her, men man sier at hunden ofte likner på eieren. Så om det bør være stor eller liten hund, hund som tar det med ro eller hund som skal ha mye aktivitet, avhenger mest av deg.

Men husk på det med hundeburet. Liten hund, lite bur, og stort bur til stor hund. Da er det av og til muligheter for dere å ta en fridag og kjøre til nærmeste park eller skog.