Å selge ting på nettet

Å selge ting på nettet

Nettbutikker finnes det mange av, og det er ikke fordi alle som eier en nettbutikk tjener penger, men det er fordi alle eierne har lyst til å tjene penger på nettbutikker ved bare å jobbe hjemme. Men det er et fåtall som gjør gode penger på det.

Vi skal ta en kikk på en modell hvor man kjapt kan selge ting på nett, i mini-nettbutikker. Her snakker vi om butikker som består av kun en enkelt side, såkalte «squeeze pages». Nettbutikken består av en enkeltside med betalingsløsning. Eksempler på slike sider kan du se her http://conversionxl.com/how-to-design-kickass-long-form-sales-pages/ eller som her, www.bilkamera.info.  All info skal stå på en side, i tillegg finnes det en infoside om firmaet som selger, samt betingelser.

Man kan skaffe seg en mal og lage enkeltsider for mange forskjellige produkter på nettsider som ser helt like ut, men har forskjellige produkter. Så da vil jobben bestå i å lage produktbeskrivelser og legge inn bilder.

Så må man ha trafikk på siden. Da kan man kjøpe Adwords, altså annonser hvor man betaler en viss sum hver gang noen klikker på annonsen din. Det fine med det er at du ikke betaler noe hvis ingen klikker, i tillegg så er de som klikker faktisk interesserte i produktet ditt. De klikker f.eks. ikke på annonse for et HD bilkamera hvis de er interesserte i digitale fotoapparater. Slik sparer du penger, ved at kun de som er interessert klikker.

Så skaff deg en mal og prøv ut forskjellige produkter. Kanskje skyter du gullfuglen og klarer å jobbe så godt hjemmefra at du må utvide og jobbe borte allikevel?