Tjen penger med skrivejobber.

Liker du å skrive? Enten det er å skrive en artikel, historie eller skrive et innlegg på en blogg, så kan du faktisk tjene penger på det. I forbindelse med markedsføring på internett er det mange som trenger f.eks artikler som en del av markedsføringen, å skrive en artikel tar som alt annet tid og mange er villige til å betale for å få dette gjort for seg.

Å skrive på nett er blitt et stort marked i dag og det er opprettet flere nettsider som tar i mot – og distribuerer jobber samt. selger artikler og verk i alle sjangere. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg på en slik nettside og ta for deg jobber eller legge ut dine egne artikler, historier osv. for salg.

Hva du tjener på det er opp til hver enkelt jobb, nettside og hva kjøperen er villig til å betale for det, men vi kan melde om at på noen sider er det faktisk mulig og tjene helt opp til 3000,- på én skrivejobb! Ikke verst for å sitte i ro å gjøre det du liker.

For å gjøre det lettere for deg har vi tatt for oss flere nettsider med skrivejobber og samlet de beste på en og samme plass.

Her finner du de beste Skrivejobbene

6 Comments

 1. Nettgründer
  jun 22, 2011 @ 15:32:42

  Et lite tips til nettsiden din, bruk litt andre innstillinger i permalinkene dine. Det hjelper på SEO vettu 🙂

 2. Morten
  jun 22, 2011 @ 17:51:04

  Har prøvd, men WP vil ikke la meg poste nyheter med egne permalinker. Vet ikke hvorfor.

 3. Nettgründer
  jun 22, 2011 @ 20:31:50

  Du må sette opp dette i innstillinger —> permalenker og sett egendefinert struktur slik: /%postname%

 4. Morten
  jun 22, 2011 @ 21:51:29

  Takk. Har letet etter svar på det permalink spørsmålet før. Eneste er at det kan skade SEO’en på siden min nå, men kan komme sterkere tilbake.

 5. Rebecca
  jun 23, 2011 @ 14:17:48

  Kan du finne noen norske skrivesider hvor du får betalt?

 6. Morten
  jun 23, 2011 @ 14:51:37

  Hei Rebecca. RealWritingJobs reklamerer med norske jobber, men vet ikke noe om disse. Skal se om jeg finner norske sider. Vil i så fall legge de inn under Metoder -> Skriving. Så du kan bare følge med etterhvert.