Twingly-bloggingen: Oppdatering og tips

Har kommet ordentlig i gang med Twingly-prosjektet nå, og de første tre postene er allerede unnagjort og skrevet om. Èn handlet om norske soldaters innsats i Afghanistan, en annen om innvandringsdebatten mellom SV og FRP, mens den siste omhandletforvirringen rundt den svenske Wikileaks-grunderen.

Dette er saker som «konverterer» i form av at det er mange som har lyst til å diskutere dem, og gjerne også slenge ut en sint kommentar på en eller annen blogg. Skal ikke påstå at Twingly-blogging krever så veldig mye, men noen ting er viktig å huske på når du skal lage en Twingly-blogg. Jeg har prøvet og feilet litt opp igjennom tiden, så kan legge ut noen tips til deg som skal prøve å tjene penger på Twingly-blogging:

1. Skriv om politiske saker.
Spesielt de som er knyttet til innvandring er utrolig interessant å diskutere for veldig mange. Uten å generalisere alt for mye, så ser jeg at saker knyttet til de mest kontroversielle partiene (helt ute til venstre eller høyre) har en utrolig mye større konverteringsprosent enn de «normale» sakene.

2. Kun skriv om de sakene som er på førstesiden.
Saker som ligger langt ned på VG:Nett er det ikke like mange som leser. Og her er det ofte mange blogger knyttet opp mot saken allerede.

3. Velg overskrift med omhu.
Du må tenke deg at det eneste som VG-leserne ser er overskriften. Den må både være fengende og få «kunden» til å tenke at dette er noe han eller hun ønsker å lese mer om/diskutere med andre.

4. Temaer som fotball, håndball og øvrig sport er det mye færre som leser.
Men de som leser om fotball er kanskje interessert i akkurat dette, så da kan det jo være på sin plass med gamblingrelaterte affiliateprodukter? Noen av de kan faktisk stå i fare for å konvertere litt.

Just my five cents om hvordan man skal skaffe seg en bi-inntekt ved hjelp av Twingly-blogger. For å kjøre en kjapp oppdatering på mitt eget prosjekt, så setter jeg opp følgende statistikk:

Antall poster: 3
Antall kroner inntjent: 76,- NOK
Antall kommentarer: 0*

*= jeg tror at bloggen er sperret for kommentering. Har fått tilbakemelding på det, og skal se hva jeg kan gjøre for å fikse det slik at folk kan kommentere nyhetssakene fremover.

3 Comments

 1. Reisemagasin
  aug 30, 2010 @ 00:20:11

  Hei Amund.

  Kunne du delt linker til tinglybloggen(e) du bruker, slik at vi kan følge med på hva du gjør, hvordan du skriver og hvordan du linker, i tillegg til bare å høre om hvor mange innlegg du skriver og hvor mye du tjener på det?
  Hadde vært smaskens 🙂

 2. Sabai
  aug 30, 2010 @ 07:44:56

  Ser bloggen er fremdeles sperret for kommentarer, det må du fikse kjapt! At folk kan kommentere sakene er jo det som gjør att faktisk noen gidder å stikke innom twinglybloggen flere ganger 😉

 3. Amund
  aug 30, 2010 @ 08:55:00

  Ja, det kan jeg! 🙂

  Her er linken til den jeg bruker:

  http://nikefotballsko.blogspot.com/