Best i Test dildoer for henne

Best i Test dildoer for henne

Ser du etter en dildo hun kan leke seg med, er det lett å se på en rangering på nett. Noen lister inkluderer alle typer dildoer, mens andre går for dildoer som fins i katalogen til en nettbutikk.

Men skal du ha en dildo som passer for henne, så vil du kanskje helst gi henne din egen stake. Men det er ikke sikkert det går, fordi du har en sykdom, en funksjonsnedsettelse eller jobber langt, langt borte.

Dildo med vibrator

Det er vel ikke mulig å bli sjalu på sexleketøyet hennes, men for å gjøre det litt mindre personlig kan du gi henne en vibrator-dildo. Den er laget i glatt materiale som gir en sensuell følelse. Den kan være smykket i varme farger og små delikate nyanser. Men hovedattraksjonen er de vibrerende delene. Disse knar henne til hun kommer.

Her er noen dildo-vibratorer:

King Cock Realistic

Fantasy For Her Pleasure

Mr. Nice Guy

Oppladbar Realistic

Dildo med sugekopp

Med dildo som har sugekopp kan hun sende deg filmsnutter av seg selv i aksjon. Den kan festes med sugekoppen på gulvet. Når hun glir ned på den store dildoen, kommer du fort i ekstase med en gigantisk sprut. Disse dildoene er naturtro og store.

Her er noen sugekoppdildoer:

Stor Realistic Dildo med sugekopp

Svart Realistic Sugekoppdildo

Slender Silikon dildo med sugekopp

Anaconda sugekoppdildo

Dildo av stål

En av grunnene til at stål brukes som dildo-materiale er at de kan varmes opp til en behagelig temperatur og at de er knallharde. Ved bruk anbefales en deilig vannbasert gél for å skape en deilig glidende hinne. Dette er estetiske kreasjoner som skal gi pasjon og nytelse.

Her er noen stål-dildoer:

Wand Bow

Pure g-punkt-stimulator

Hoop stimulator

Anal dildo

Disse dildoene er rangert høyt på de fleste listene over dildoer til henne. Velg og vrak i tusenvis av dildoer.