Reklameannonser

Hvis du er en heldig eier av en blogg eller hjemmeside som har litt trafikk om dagen er reklame løsningen for deg som vil tjene penger på internett.

Ved å benytte deg av reklame kan du enten bruke et reklame nettverk eller du kan kontakte bedrifter og andre nettsider selv og avtale fastpris. Sistnevnte kan være vanskeligere å gjennomføre om du ikke har en go del trafikk på siden din og ikke har en trafikk rapport å legge på bordet.

For å overvåke trafikken anbefaler vi Google Analytics

Med et reklame nettverk er det enklere, der oppretter du en konto og finner den reklame kampanjen du vil kjøre på siden din. En sporingskode blir linket fra reklameannonsen og til din konto så hver gang noen klikker på reklamen registeres klikket og du vil tjene en viss sum. Dette kalles CPC (Cost Per Click), altså betaling per klikk og er den vanligste betalingsmåten reklame nettverk bruker.

affiliate marketing, tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettEuroAds gir deg en av markedets høyeste inntekt for annonsering på nettstedet ditt. Flere gode kampanjer og mye variasjon. Bli del av et av norges største nettverk.
Gå til EuroAds ←

affiliate marketing, tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettGoogle Adsense er et gratis reklame program som gjør det mulig for deg å tjene penger på å vise et stort utvalg reklame relevant til nettstedets innhold.
Gå til Google Adsense ←
 
 
affiliate marketing, tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettTradeDoubler tilbyr jobb med eletablerte annonsører for å optimalisere trafikken din og maksimere inntektne dine gjennom noen av de beste affiliate programmer og kampanjer.
Gå til TradeDoubler ←

affiliate marketing, tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettHos Guava Media får du tilgang til en lang rekke seriøse annonsører som ønsker å plassere sine annonser på din nettside. Du får også en kjapp utbetaling etter ca. 30 dager.
Gå til Guava Media ←

Når du skal velge reklamen som skal benyttes på nettstedet ditt er det smart å velge noe som er relevant til innholdet på siden din, på denne måten får du høyere konvertering og du vil tjene mer penger.

Google Adsense og TradeDoubler benytter seg av reklame som tilpasser selv hva som skal vises etter innholdet på siden din. Dette skjer ved at ord og setninger som blir brukt mye blir tatt i betrakting på hva som skal vises. Bruker du f.eks ordene sko og klær mye vil det bli vist reklame som omfatter sko og klær. Ganske enkelt en genial måte å skaffe seg målrettet reklame. Her kommer også SEO inn i bildet, jo bedre optimalisert siden din er jo bedre fungerer reklamen.

Skaff mer trafikk med Søkemotoroptimalisering

Du kan tjene gode penger med reklame på nettstedet ditt avhengning av hvor mye trafikk og hvor målrettet reklamen er. Så tenk deg om før du velger hva du vil bruke, det må være noe som interesserer leserne og er relatert til innholdet.

← Tilbake til Metodene