Artisteer – gratis, men ikke en helt vanlig hjemmeside

Artisteer – gratis, men ikke en helt vanlig hjemmeside

Hva om du tenker på å bli en blogger fordi du ikke orker å prøve dine ferdigheter på arbeidsmarkedet eller du rett og slett ikke har tid til å ha en sjef løpende etter deg med ordrer. Kanskje vil du ha tid hjemme med barn eller foran kamera, da er du avhengig av en gratis hjemmeside. Artisteer er et såkalt «hva-du-ser-er-hva-du-får» (WYSIWYG) verktøy for oppbygging av hjemmesider.

Med denne betegnelsen får man det man leter etter uten å måtte betale skjulte avgifter. Fins ikke noe mer irriterende enn det si. De bruker automatiserte maler inkludert en knapp som gir et foreslått design ved flere ulike valg. Deretter eksporteres malen i et HTML eller CSS format, eller faktisk også i WordPress, Joomla eller Drupal.

Da man ikke kommer borti programmering eller koding når det gjelder gratisporgrammet Artisteer, så kan alle bruke denne plattformen for å lage gratis hjemmesider. Selv bestemor kan bli den neste som går viralt på internett. Det er bare å legge ut videosnutter av henne når hun ler så gebisset faller ut (men husk å spørre henne om tillatelse først da du!). Og det er ikke akkurat slik at man lager en hjemmeside i Artisteer. Det fikser en annen plattform. Man må importere malen inn i et allerede eksisterende publikasjonsverktøy slik som WordPress.

Hvordan kan Artisteer bli din foretrukne hjemmeside
Det å skrive blogg eller hjemmeside på Artisteer sin webløsning er en glede for dem som ikke vil ha noen ekstra overraskelser når de publiserer. Som en WYSIWYG vil ingenting være overlatt til tilfeldighetene. Det er bare å slippe og dra de bildene man vil hit og dit og det samme gjelder tekst.
Man velger å laste opp en fil og henter den ved å dra den fra arkivmappen og over. Da verktøyet er kompatibelt med Microsoft Word, vil det gå automatisk.

Du har blikket mot stjernene eller mot en øde tropisk øy, og bildene kommer naturlig til deg mens du fyller bloggen med ord og uttrykk. Ta med deg den bærbare dit også. Bare du og den bærbare, en solseng og en paraplydrink. Verten kommer med påfyll når du knipser, ikke sant? Du velger altså selv om du vil skrive i WP eller 123hjemmeside! Dette er to redskap man også kan bruke for å lage helt gratis hjemmeside. SimpleSite er en av de aller største innenfor denne sjangeren, men ingen slår likevel WordPress.

Artisteer for artister
Ja, denne metoden å lage hjemmeside på, ligner litt det å komponere vakre låter og symfonier. Det henger ikke alltid sammen. Men når man først får orden på det, så bli alt en vakker melodi. Det er nemlig viktig å kunne se for seg hvordan ting skal bli til slutt.

Dette er artister gode til og hva skiller deg og en artist egentlig? Du har bare ikke blitt oppdaget ennå. Du sitter med den aller siste kunnskapen, de siste kule klærne og følger trendene. Tror du ikke andre også vil vite hemmeligheten bak din stil og klasse?

For du vil vel ikke være avhengig av foreldrene dine resten av livet, og høre på pratet om hvor viktig det er med en utdannelse. Hvor viktig det er å være høflig og grei. Ha, se på dem da, de har også vært unge en gang. Ikke fortell meg at vaskejobben er en dans på roser.

Hva sier de som bruker Artisteer?
«Når jeg fant Artisteer, gjorde jeg min beste forretningsinvestering noen sinne.» «Timer på timer har blitt spart slik at jeg kunne konsentrere meg om mine oppgaver.» «Artisteer har tatt selskapet mitt til et nytt nivå. «
Noen andre sier, «vi har brukt Artisteer i 6 måneder nå, og jeg må klype meg i armen hver eneste morgen.» «Vi bruker i dag 10% av tiden vi brukte før.» «Dette har ført til gladere kunder og gladere ansatte.»

Artisteer har revolusjonert måten jeg bruker Joomla hjemmesiden. Malene lastes hurtig ned og er enkle å bygge opp. Man kan designe sidene som man vil og kan lages på under en time. For dette har jeg sluppet å bruke en betalt løsning som på langt nær kan gi den samme funksjonaliteten.
(Disse sitatene er fritt tolket fra engelsk).