Refleksjoner rundt multiblogging

Multiblogging er på plakaten ved neste prosjekt, noe som må sies å være spennende. Hovedtema blir jo lenkebygging, men man må også passe på at man har kvalitetsinnhold slik at folk skal være på siden mer enn et par sekunder. Det skal jo tross alt tjenes penger på det her.

Men jeg har også fundert litt på dette med hvor mange nettsteder som skal opprettes. Det er slik når man skal tjene penger på internett at kvalitet går LANGT foran kvantitet. Èn ferdiglagd og fungerende nettsted danker ut 10 små og halvgjorte nettsteder. Alt kommer i bunn og grunn ned til at kvalitetsnettsteder får naturlig trafikk. Spam og søppel får det ikke.

Hva med tre små blogger og en litt større en? Naturligvis går jeg for at alle skal være blogspot-blogger, men det kan være en idè å vie litt mer av oppmerksomheten opp mot èn blogg som skal rangere på ett spesielt nøkkelord. Og når du har 3 blogger, i tillegg til øvrig og generell lenkebygging, som viser vei til den største bloggen, så skal det kanskje være mulig å rangere som nummer 1 på et populært søkeord?

Det er verdt å prøve. Og går det ikke, så går det ikke. Men tror alt i bunn og grunn koker ned til hvorvidt innsatsen er der eller ikke. Nisjen vi skal konsentrere oss om er affiliate-salg av erotiske leketøy og andre produkter relatert til erotikk. Har allerede skaffet meg to veldig gode blogspot-«domener».

Får håpe at prosjektet blir vellykket. Ikke noe hadde vært bedre enn det! 🙂