Tjene Penger På Internett Med Fiverr.com

Tjene Penger På Internett Med Fiverr.com

Hvis du er helt ny på området rundt å tjene penger på internett kan vi anbefale Fiverr.com. Dette er en nettside som tilbyr tjenester for fem dollar. Her tilbys alt mulig fra alle kanter i verden, alt fra at noen synger en sang til deg til noen som kler seg ut eller gjør en annen tjeneste for deg. Rett og slett ALT mulig…

Det fungerer slik at du legger ut en «Gig» (tjeneste) for $5 og håper på at noen kjøper den. Hvis du får salg vil du tjene $4 siden Fiverr tar $1 selv for hvert salg. Dette er en kul og enkel måte å tjene penger på internett med så alle kan gjøre.

Om du er usikker på hva du kan gjøre kan du enkelt spørre deg selv hva er du god på? Ta for deg noe du er god på og tilby det. Hvis du mot all formodning ikke er god på noe eller vil gjøre det kan du se gjennom gigs som allerede ligger ut og få noen ideer. Ofte er det slik at de mest oppfinnsomme havner på førstesiden som «featured» altså fremhevet. Dette i seg selv vil gi mange salg og denne personen er garanert å tjene penger.

Hvis du vil vite mer om Fiverr.com og hvordan du kan tjene penger på internett med denne siden kan du sjekke ut tjenestetilbud.