Casinobølgen fortsetter…

Og vi kjører i gang med nytt prosjekt. Denne gangen skal det være en slags «hype» som omhandler det å gamble. Skal kanskje ikke være vanskelig å skjønne at dette dreier seg om en slags tippekonkurranse der vi skal få folk til å registrere seg hos en av våre affiliate-venner. Deretter skal vi friste med diverse premier. Enkel sak. Tror jeg.

Slik skal det gjøres

Har først og fremst tenkt til å utelukkende bruke sosiale medier til å hente inn eventuelle «kunder». Slik vil vi treffe målrettet trafikk fra folk som faktisk har lyst til å være med på det her. Har en del Blackhat-programmer til Facebook o.l. som vil brukes til å få flest mulig folk inn på siden vår.

Opprettelse av en blogspot-blogg som skal synes å være litt proff. I tillegg skal vi «tvinge» brukerne til å benytte oss av _èn_ spesiell bookmaker – slik at de aller fleste må opprette en ny bruker. Og jeg har en avtale med en bookmaker som gir 500 kr per deltaker som signer opp. You do the math…

Spørsmål og problemstillinger

Det er ikke «bare-bare» å begi seg ut på et slikt prosjekt. Etter all sannsynlighet blir ikke «hypen» noe særlig til «hype». Men blir den det, så lukter det svært kurrante inntekter. Og det liker vi jo. Her er et par spørsmål som kan være vanskelig å besvare:

– Hvor mye bør vi ha i premie?

Er absolutt på ingen måte ute etter å lure noen, så vinneren skal få det han har blitt lovet UANSETT. Med andre ord ikke noe vits i å sette førstepremien på 10 000 dollar om det blir fire deltakere…

– Kjøre internasjonalt eller nasjonalt?

Mye større (naturligvis) marked å kjøre det internasjonalt, men både enklere å huke tak i folk som ønsker å delta samt enklere å produsere tekst dersom vi kjører alt på norsk mot norske brukere. Dog er det ulovlig.