Affiliate Markedsføring

Affiliate markedsføring er det samme som å anbefale et produkt som en annen person/bedrift har laget og hvor man tjener en prosent av prisen kjøperen må betale for produktet.

Affiliate markedsføring er en firedelt industri: den som har laget produktet (vendor/advertiser), nettverket som distribuerer produktet, selgeren (affiliate/publisher), og kjøperen. Dette gir flere personer muligheten til å tjene penger på ett produkt og er nok en av grunnene til at denne salgsmetoden er blitt så populær. Alt du trenger for å gjøre et salg er en link til et produkt som igjen er linket til din konto i et nettverk. Når noen kjøper produktet gjennom din link tjener du provisjon av salget.

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investering, tjen penger på internett, seo, søkemotoroptimaliseringClickbank er en ledende forhandler av digitale produkter på internett. Enten du vil selge, anbefale, eller kjøpe produkter er dette rett plass.
Har over 50.000 digitale produkter, over 100.000 affiliates.
Gå til Clickbank ←

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investering, tjen penger på internett, seo, søkemotoroptimaliseringAmazon er en av verdens største nettbutikker og selger både digitale og «ekte» produkter verden rundt. Link til Amazon og tjen opptil 15% på alle salg gjort på en shopping runde.
Gå til Amazon ←

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investering, tjen penger på internett, seo, søkemotoroptimaliseringCommission Junktion er et ledende affiliate nettverk innen digital reklamering. Her får du mye bra og unikt materiell med beste kvalitet fra mange leverandører.
Gå til Commission Junktion ←

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investering, tjen penger på internett, seo, søkemotoroptimaliseringLinkShare kan sammenlignes med Commission Junktion bare med et forskjellig utvalg produkter i tillegg til at det er enklere å bruke. Gir deg alt av lærdom og verktøy du trenger for å komme i gang.
Gå til LinkShare ←

Med affiliate markedsføring handler det om å ha målrettet trafikk på nettstedet ditt. Det kan du skaffe deg primært gjennom søkemotorer, primært Google men også flere, eller sosiale medier som Facebook, Twitter eller YouTube. Målrettet trafikk vil si det samme som at hvis noen søker på f.eks «kjøpe telefon» og nettstedet ditt som har en affiliate link til salg av telefon havner øverst i søkemotoren og de besøker siden, da har du fått målrettet trafikk. Flere bruker også affiliate linkene på Facebook fan sider og YouTube videoer. Disse metodene brukes av mange affiliates hvor de prøver å få målrettet trafikk til nettstedet sitt.

Få målrettet trafikk gjennom Søkemotoroptimalisering

Innholdet har også mye å si. Skal du ha en høy konvertering på besøk så burde innholdet på nettsiden være relatert til det du prøver å selge gjennom din affiliate link. En side med en god anbefaling av et produkt selger mye bedre enn en side med dårlig relatert tekst uansett hvor mye som er skrevet om produktet. Dette er noe å tenke over når du skal lage et nettstedet som virkelig selger.

← Tilbake til Metodene