Markedsundersøkelser

Bedrifter bruker milliarder av kroner på markedsundersøkelser verden rundt for å skaffe seg den betydelige tilbakemeldingen de trenger for å videreutvikle produkter og reklamekampanjer. Dette er en enkel måte å skaffe seg noen ekstra kroner på.

Det varierer fra bedrift til bedrift hva du tjener på en undersøkelse. Det vanligste er å tjene mellom 50 – 300 kroner på hver undersøkelse som kan ta mellom 5 til 25+ minutter å gjennomføre. Noen bedrifter betaler deg i tillegg for å prøve ut nye produkter og referere til produkter.

penger, tjene penger, tjene penger på nett, tjene penger på blogg, tjene penger på bloggen, jobbe hjemmefra, jobber hjemmefra, penger på nett, tjene penger raskt, arbeide hjemmefraSurveys Paid er et nettverk som samler flere markedsundersøkelser for å gjøre det lettere for deg. I tillegg lærer de deg å ta undersøkelser raskt og enkelt for å tjene mest mulig penger.
Gå til Surveys Paid ←

 

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettSurveyhead er en godt etablert bedrift med et stort utvalg undersøkelser. Det er gratis å registrere seg og ved oppretting av konto får du $5 i startbonus. Støtter utbetaling til PayPal-konto.
Gå til Surveyhead ←

 

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internettCash Crate betaler deg ikke bare for markedsundersøkelser men for å prøve ut nye produkter og referere til produkter. I tillegg kan du vinne premier å få rabatter på nettbutikker. Få $1 i startbonus.
Gå til Cash Crate ←

← Tilbake til Metodene