Tjenestetilbud

Tjen penger på å gjøre tjenester for andre, det finnes flere nettsider som tilbyr deg å legge ut annonser hvor du tilbyr tjenester, for så å tjene penger på at noen vil ha tjenesten din. Det kan være alt mellom himmel og jord, bare det er nettbasert og innenfor noen rettningslinjer. For utbetalinger er det oftest PayPal som blir brukt.

tjene penger, tjen penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investere, tjen penger på internett

Fiverr er den første og orginale siden som formidler betalte tjenester. Som det ligger i navnet gjøres alt for en femmer, altså $5 dollar. Her kan du bla gjennom over 50.000 tilbud lagt ut av andre mennesker og i tillegg legge ut tilbud selv.
Gå til Fiverr ←

tjene penger, tjene penger på nett, tjen penger, jobb hjemmefra, hvordan tjene penger, investering, tjen penger på internett, seo, søkemotoroptimalisering, tjene penger på bloggingFivesquids er også en side som tilbyr alt for en femmer. Forskjellen er at her gjøres alt for pund, altså £5. Fiversquids kan virke som en kopi av Fiverr men er egentlig bare en Engelsk versjon som tilbyr like gode tjenester, men Fiverr er har nok litt større marked.
Gå til Fivesquids ←

← Tilbake til Metodene

Leave a Reply